Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@23:52:35 GMT

پرداخت حق بیمه بیمه‌شدگان اختیاری تا پایان اردیبهشت

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۱۸۲۳

 به گزارش اکوفارس به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مهرداد قریب گفت: اعتبار دفاتر درمانی منتهی به بهمن ۹۸ کلیه بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۹ به صورت هوشمند و بدون مراجعه بیمه‌شدگان به شعب یا کارگزاری‌ها تمدید شده است.

او تمدید مهلت‌های مقرر مربوط به فرآیندهای بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، بیمه‌شدگان اختیاری، توافقی، رانندگان درون شهری و برون شهری، کارگران ساختمانی، باربران، خادمین ثابت مساجد و قالیبافان و شاغلان صنایع‌دستی شناسه‌دار اعم از مهلت درخواست، انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۹را یکی دیگر از تسهیلات سازمان تامین اجتماعی در ایام شیوع کرونا برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قریب، فراهم نمودن زمینه پرداخت علی‌الحساب غرامت دستمزد ایام بیماری برای کلیه بیمه‌شدگان به ویژه بیماران مبتلا به کرونا و همچنین مرخصی زایمان براساس گواهی پزشک معالج و بدون نیاز به انجام تشریفات مقرر تا پایان اردیبهشت ماه۱۳۹۹را نیز از تسهیلات این سازمان در این ایام اعلام کرد و گفت: امکان ثبت درخواست خدمات و تعهدات کوتاه مدت (غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، پروتز و اروتز وکمک ازدواج و ... ) به صورت غیرحضوری از طریق سایت رسمی سازمان به نشانی  eservices.tamin.ir فراهم شده است.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تسهیلات متعددی ازسوی این سازمان پیش‌بینی و اجرا شده است، گفت:  عدم ضرورت مراجعه به شعب سازمان جهت ارائه درخواست بازنشستگی و منظور نمودن تاریخ ترک کار مندرج در فهرست پرداخت حق بیمه به عنوان تاریخ درخواست بازنشستگی، تعلیق استعلام از مراجع مربوطه درخصوص تمدید یا صدور کارت هوشمند رانندگان و پذیرش تداوم بیمه‌پردازی آنان تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۹ و موافقت با تداوم بیمه‌پردازی کارگران ساختمانی که مدت اعتبار کارت مهارت فنی آنان منقضی شده، تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۹ ازجمله این تسهیلات است.

قریب افزود: انجام بازرسی از کارگاه‌ها تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ به جز موارد خاص نظیر درخواست صدور مفاصاحساب ماده (۳۷) قانون تامین اجتماعی درخصوص کارگاه‌های فاقد سابقه، درخواست بیمه شده و یا کارفرما مبنی بر انجام بازرسی تعلیق شده است.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی افزود: توقف انجام کلیه بازرسی‌های مرتبط با امور بیمه‌شدگان خاص اعم از بیمه بیکاری، احراز اشتغال قالیبافان، کارگران ساختمانی و...، حذف اخذ اثر انگشت در کلیه قرارداد‌ها و فرم‌های مربوط به فرآیند‌های ارائه خدمات بیمه‌ای و تسهیل شرایط مربوط به اعتراض بیمه‌شدگان به آرای کمیسیون‌های پزشکی بدوی که پایان مهلت اعتراض آنان پس از تاریخ ۱‌‌‌/۱۲‌‌‌/۹۸ است از فعالیت‌هایی است که به منظور جلوگیری از شیوع کرونا اجرایی شده است.

او حذف مراجعه حضوری افراد برای دریافت گواهی میزان سوابق پرداخت حق بیمه از طریق اخذ کد رمز ویژه در سامانه غیرحضوری سازمان و رسیدگی به اعتراض بیمه‌شدگان در ارتباط با سوابق پرداخت حق بیمه به صورت غیرحضوری را از دیگر تسهیلات سازمان تامین اجتماعی در ایام کرونا برشمرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کد خبر 6089317 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها